Assistent Coördinator Schoonmaak

Omschrijving

Hoe maak jij onze klanten blij ?

 

De Assistent Coördinator Schoonmaak organiseert en controleert het werk van het schoonmaakpersoneel onder zijn bevoegdheid, verzekert de veiligheid van het personeel en neemt bovendien in de mate van het mogelijke deel aan de taken van het schoonmaakpersoneel.

Wat is jouw rol bij NMBS ?

 

De Assistent Coördinator Schoonmaak regelt het werk van het onder zijn bevel staand personeel en oefent er toezicht op uit, waakt over de veiligheid van dat personeel en neemt zoveel mogelijk deel aan de werkzaamheden. 

Waarom is deze job iets voor jou ?

 

Ben jij een teamspeler die punctueel, correct en sociaal aangelegd is, aarzel dan niet en solliciteer voor deze functie als Assistent Coördinator Schoonmaak.

De kandidaten moeten in het bezit zijn van één van de hieronder vermelde getuigschriften afgeleverd door een door de Staat of één der Gemeenschappen opgerichte, gesubsidieerde of erkende inrichting:

 • het getuigschrift van de tweede graad van het algemeen of technisch onderwijs of het studiegetuigschrift van het tweede leerjaar van de derde graad van het beroepssecundair onderwijs;
 • een bewijsstuk of een attest van slagen, afgeleverd door het onderwijs voor sociale promotie na een cyclus van minstens 750 lestijden en dat als gelijkwaardig wordt beschouwd met de getuigschriften met volledig leerplan.

Ben jij een teamspeler die punctueel, correct en sociaal aangelegd is, aarzel dan niet en solliciteer voor deze functie als Assistent Coördinator Schoonmaak.

Iedereen is uniek. We vinden het dan ook belangrijk dat je jezelf kan zijn. Want dat maakt NMBS sterker. Daarom hechten we veel belang aan diversiteit en inclusie.

Wat mag je van ons verwachten?

 

 • Een statutaire betrekking
 • Een boeiende en afwisselende job bij een stabiel bedrijf
 • Een aangename werksfeer.
 • Een brede waaier aan opleidings- en ontwikkelingskansen
 • Diverse doorgroeimogelijkheden
 • Een aantrekkelijk loonpakket met verschillende aanvullende voordelen
 • Een goede balans tussen werk- en privéleven 

Waar ga je werken?

 

Je zal werken in de onderhoudspost van Hasselt.

What’s next ?

 

 1. Stel je online kandidaat.
 2. Cv-screening
 3. Interview waarin naar je motivatie, gedrags- en technische competenties en interesses en talenten gepeild wordt
 4. Medisch onderzoek
 5. Documenten: uittreksel strafregister, …
 6. Klaar voor je eerste werkdag

Heb je nog vragen?

Over het selectieproces:

Liesbeth Carton

T: 02 525 39 89

M: liesbeth.carton@hr-rail.be